Med oplevelsesgaver er det sjovere

Hvis du ønsker at livet generelt skal være lidt sjovere så kan det være, at du skal ønske dig gavekort til oplevelser. For på den måde aner du ikke hvad du får og det kan være, at du også godt kan lide hele overraskelsesaspektet ved at få denne slags gaver. I så fald er det bare med at sende en ønskeseddel ud og dette år vil den være anderledes, da der kun vil være ét ønske.

At ønske sig gavekort til oplevelser

Hvis man i din familie generelt er lidt materialistiske er det klart, at man forventer, at når der bliver sendt ønskeseddel ud så er det en, som inkluderer mange forskellige fysiske ting. Normalt ønsker man sig ting som spillekonsoller, fjernsyn, dyrt tøj og musikinstrumenter, og det er derfor det, som der efterhånden er blevet standarden for hvad man ønsker sig i din familie. Men det behøver dog ikke være sådan, da man også kan ønske sig oplevelsesgaver til både jul og fødselsdag.

Det kan være, at din familie i starten vil føle, at det er lidt skørt fordi, at sådan en situation aldrig er sket i dit hjem før. Men det kan dog gøre, at dine familiemedlemmer også vil få øjnene op for, at man altså godt kan give gavekort til oplevelser uden nødvendigvis at være nødt til at købe noget rigtigt og noget fysisk til de andre.

Med oplevelsesgaver bliver alle glade

Det vil netop derfor måske også undre din familie hvor glad du rent faktisk ender med at blive for at få alle disse oplevelsesgaver. For du vil uden tvivl opleve, at alle giver dig en gave til oplevelse med et lidt tøvende blik fordi, at de regner med, at du ikke bliver sådan rigtigt glad.

Men når det så ser, at du rent faktisk stråler som en sol når du har fået gaverne så kan det være, at du overbeviser dem om, at det at få ting som ikke er materialistiske også kan være en god ting. Det vil måske komme meget bag på dem da de aldrig selv har haft disse overvejelser, men hvem ved, måske kan det være, at de til den næste fødselsdag eller den næste jul ender med selv at være nogle af dem, som kun har oplevelsesgaver med. I så fald kan du godt tage æren for dette da det helt sikkert er din skyld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.